CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

YOUR LUCKY NUMBER IS..

TERMA & SYARAT

· ..Serious buyer only!! sebarang tempahan dan pertanyaan email saya full_house.collection@yahoo.com

· ..Seluar adalah free saiz.

· ..Seluar Panjang-panjang hingga paras pergelangan kaki.

· ..Seluar pendek-panjang hingga melepasi lutut,bersaiz besar+ada poket(jika dinyatakan)

· ..Harga barangan tidak termasuk postage.

..Waktu operasi:24/7



.......CARA MEMBELI

.......PILIH SELUAR>EMAILKAN CODE SELUAR>TUNGGU PENGESAHAN>BAYARAN>EMAIL MAKLUMAT BAYARAN>DONE!

Tuesday, 20 December 2011

TIDUR YANG NYENYAK BERMULA DARI...

Haaa..ce teka ce teka..tidur yg nyenyak bermula dari seluar tidur yang comel..kehkehkeh. So awal bulan december ni FH nak upload sembilan,,ye S.E.M.B.I.L.A.N, lagi seluar tidur panjang yang cute2 and ofcos selesa kerana materiannya cotton.

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
AVAILABLE

ZOOM IN
Seluar kat atas ni ekceli simple je..ribbon besar bersepah-sepah. warna plak purple. ada 1 aje..tak pernah upload lagi design ni.

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
SOLD OUT

ZOOM IN 
Seluar kat atas ni biasa dah upload and mmg cepat je customer rembat mungkin trend kot polkadot sana sini nowdays..warna nak kata pink tak juga..pink purple2 kot.juga ada sehelai je.
SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
SOLD OUT

ZOOM IN 
 Warna seluar ni pink pudar. Ni salah satu seluar panjang yang baru 1st time upload. Sila dapatkan segera.

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
AVAILABLE

ZOOM IN 
 cantikkan..hehe angkat bakul nampak,,erm warna dia pink jugak cuma corak bunga2 sikit..macam lukisan cina kot..

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
AVAILABLE

ZOOM IN 
 haritu ada customer request seluar belang2. FH uploadkan sehelai ni, Ada pon satu ni je..hehe warna macam korang leh tgk kat gambar ats ni k.

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
AVAILABLE

ZOOM IN 
 Background putih pasti menampakkan lagi tulisan yang ado.

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
SOLD OUT

ZOOM IN 
 warna merah hati.

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
AVAILABLE

ZOOM IN 
 sweetkan desigm die..meterial cotton utk keselesaan anda!

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
SOLD OUT

ZOOM IN 
 ni last seluar panjang yg FH upload utk hari ni..so cepat dapatkan sehelai..lebih lagi bagus..kurang kos penghantaran..jika berminat..emailkan saya kod ya..setiap seluar yang FH upload cuma ada 1 je..

2 comments:

  1. ala, salu x smpat nk beli. ade stock laen lg x? huhu, *cedey

    ReplyDelete
  2. no phone pls..n sua ni x ketat kn?

    ReplyDelete