CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

YOUR LUCKY NUMBER IS..

TERMA & SYARAT

· ..Serious buyer only!! sebarang tempahan dan pertanyaan email saya full_house.collection@yahoo.com

· ..Seluar adalah free saiz.

· ..Seluar Panjang-panjang hingga paras pergelangan kaki.

· ..Seluar pendek-panjang hingga melepasi lutut,bersaiz besar+ada poket(jika dinyatakan)

· ..Harga barangan tidak termasuk postage.

..Waktu operasi:24/7



.......CARA MEMBELI

.......PILIH SELUAR>EMAILKAN CODE SELUAR>TUNGGU PENGESAHAN>BAYARAN>EMAIL MAKLUMAT BAYARAN>DONE!

Friday, 23 December 2011

seluar pendek dengan poket (PROMOSI)

Today FH nak upload beberapa helai seluar pendek kembang berpoket..Harga asal RM12 tapi FH nak bg discount kepada para pembeli..DENGAN BELIAN 2 HELAI DARI MANA2 SELUAR PENDEK DI BAWAH..ANDA LAYAK MENDAPAT POTONGAN HARGA RM4.. ini xtermasuk cas penghantaran yea..TQ =) Sah sehingga 20 januari 2012


SOLD OUT




SOLD OUT

Tuesday, 20 December 2011

TIDUR YANG NYENYAK BERMULA DARI...

Haaa..ce teka ce teka..tidur yg nyenyak bermula dari seluar tidur yang comel..kehkehkeh. So awal bulan december ni FH nak upload sembilan,,ye S.E.M.B.I.L.A.N, lagi seluar tidur panjang yang cute2 and ofcos selesa kerana materiannya cotton.

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
AVAILABLE

ZOOM IN
Seluar kat atas ni ekceli simple je..ribbon besar bersepah-sepah. warna plak purple. ada 1 aje..tak pernah upload lagi design ni.

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
SOLD OUT

ZOOM IN 
Seluar kat atas ni biasa dah upload and mmg cepat je customer rembat mungkin trend kot polkadot sana sini nowdays..warna nak kata pink tak juga..pink purple2 kot.juga ada sehelai je.
SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
SOLD OUT

ZOOM IN 
 Warna seluar ni pink pudar. Ni salah satu seluar panjang yang baru 1st time upload. Sila dapatkan segera.

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
AVAILABLE

ZOOM IN 
 cantikkan..hehe angkat bakul nampak,,erm warna dia pink jugak cuma corak bunga2 sikit..macam lukisan cina kot..

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
AVAILABLE

ZOOM IN 
 haritu ada customer request seluar belang2. FH uploadkan sehelai ni, Ada pon satu ni je..hehe warna macam korang leh tgk kat gambar ats ni k.

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
AVAILABLE

ZOOM IN 
 Background putih pasti menampakkan lagi tulisan yang ado.

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
SOLD OUT

ZOOM IN 
 warna merah hati.

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
AVAILABLE

ZOOM IN 
 sweetkan desigm die..meterial cotton utk keselesaan anda!

SELUAR PANJANG 
RM12 (XTERMASUK POSTAGE)
SOLD OUT

ZOOM IN 
 ni last seluar panjang yg FH upload utk hari ni..so cepat dapatkan sehelai..lebih lagi bagus..kurang kos penghantaran..jika berminat..emailkan saya kod ya..setiap seluar yang FH upload cuma ada 1 je..

Wednesday, 14 December 2011

RESTOCK!

Seluar panjang ni takde poket ye..jgn confius.. ok setiap satu berharga RM12 tak termasuk postage..

AVAILABLE
WHITEY!
ENGLISH STYLE..

AVAILABLE
BLUE
BURUNG HANTU/ CUTE OWL

AVAILABLE
PURPLE
SMALL FLOWER/ ENGLISH STYLE

LIMITED AND NEW!!

ini betol2 limited sbb ada dua design je..
Seluar cotton panjang+berpoket. Biasa FH upload seluar tidur panjang tanpa poketkan..so harini special sketlah... Sama mcm seluar yg pernah FH upload cuma seluar panjang ni ada satu poket..senang la kalau korg nak g kedai depan rumah tu kan..
Harganya RM13 SAHAJA.. haaa tak byk beza pon..ni mmg nak bg kat korg pon..oklah..layan gambar bawah nih..

AVAILABLE
Seluar kat atas ni design penuh and background putih yea..jgn lupa..ada poket (LIMITED)

RESERVED
Seluar kat atas ni warna merah terang dengan corak love kecik2 berteraburan..pasti tak luntur! (LIMITED)

Sunday, 11 December 2011

lain dari yang lain part 2

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia buat semua readers. kali ini FH nak upload 2 helai skirt pendek yang cantik dan yang pastinya murah-murah.

skirt kat atas ni warnanya dark brown.. kalau korang perasan trend sekarang, perempuan bertudung pun boleh menggayakan skirt ini. Skirt ini boleh dipakai dengan kemeja ataupon baju t-shirt ataupon sleeveless..
Harganya CUMA Rm32 termasuk pengeposan..haa..murahkan..so cepat bt pesanan..
Gambar Close Up

Angel..huhu putih suci murni..Sama macam skirt kat atas cuma skirt ini lebih kembang and berlapis.
sama gak macam skirt kat atas, korang leh gayakan ikut kesesuaian and kalau korang mmg up to trend, korang akan nampak very stylish..

Close Up

k ni beberapa keping gambar macam na nak mengayakan skirt ni..Nak jadi cantik mcm mereka?


Gambar ni ni ambil dari......http://www.eightdesignsboutique.com..

Wednesday, 7 December 2011

Seluar Panjang Baru!

Memandangkan banyak seluar panjang yang dah dijual and permintaannya Alhamdulillah, sgt baik..jadi FH nak upload beberapa helai lagi seluar panjang. Harga mcm biasa RM12/ sehelai tak termasuk postage. sila email jika berminat.. stok adalah terhad. Cepat,Cepat,Cepat,


AVAILABLE


SOLD OUT


AVAILABLE


AVAILABLE

  
SOLD OUT

  
AVAILABLE

  
AVAILABLE

  
SOLD OUT
  

Saturday, 3 December 2011

lain dari lain

huhu harini nak upload satu benda yang mmg takda kena mengena ngn seluar tapi ada kena mengena dengan tidur..oklah nak jadikan cita,saya dah terbeli cadar queen size tapi katil saya rupanya king size..so nak letgo je cadar yang tak guna n tak buka lagi 50% dari harga asal.


 LET GO ONLY FOR RM50 TERMASUK CAS PENGHANTARAN.