CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

YOUR LUCKY NUMBER IS..

TERMA & SYARAT

· ..Serious buyer only!! sebarang tempahan dan pertanyaan email saya full_house.collection@yahoo.com

· ..Seluar adalah free saiz.

· ..Seluar Panjang-panjang hingga paras pergelangan kaki.

· ..Seluar pendek-panjang hingga melepasi lutut,bersaiz besar+ada poket(jika dinyatakan)

· ..Harga barangan tidak termasuk postage.

..Waktu operasi:24/7



.......CARA MEMBELI

.......PILIH SELUAR>EMAILKAN CODE SELUAR>TUNGGU PENGESAHAN>BAYARAN>EMAIL MAKLUMAT BAYARAN>DONE!

Sunday, 11 December 2011

lain dari yang lain part 2

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia buat semua readers. kali ini FH nak upload 2 helai skirt pendek yang cantik dan yang pastinya murah-murah.

skirt kat atas ni warnanya dark brown.. kalau korang perasan trend sekarang, perempuan bertudung pun boleh menggayakan skirt ini. Skirt ini boleh dipakai dengan kemeja ataupon baju t-shirt ataupon sleeveless..
Harganya CUMA Rm32 termasuk pengeposan..haa..murahkan..so cepat bt pesanan..
Gambar Close Up

Angel..huhu putih suci murni..Sama macam skirt kat atas cuma skirt ini lebih kembang and berlapis.
sama gak macam skirt kat atas, korang leh gayakan ikut kesesuaian and kalau korang mmg up to trend, korang akan nampak very stylish..

Close Up

k ni beberapa keping gambar macam na nak mengayakan skirt ni..Nak jadi cantik mcm mereka?


Gambar ni ni ambil dari......http://www.eightdesignsboutique.com..

No comments:

Post a Comment