CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

YOUR LUCKY NUMBER IS..

TERMA & SYARAT

· ..Serious buyer only!! sebarang tempahan dan pertanyaan email saya full_house.collection@yahoo.com

· ..Seluar adalah free saiz.

· ..Seluar Panjang-panjang hingga paras pergelangan kaki.

· ..Seluar pendek-panjang hingga melepasi lutut,bersaiz besar+ada poket(jika dinyatakan)

· ..Harga barangan tidak termasuk postage.

..Waktu operasi:24/7



.......CARA MEMBELI

.......PILIH SELUAR>EMAILKAN CODE SELUAR>TUNGGU PENGESAHAN>BAYARAN>EMAIL MAKLUMAT BAYARAN>DONE!

Wednesday, 14 December 2011

LIMITED AND NEW!!

ini betol2 limited sbb ada dua design je..
Seluar cotton panjang+berpoket. Biasa FH upload seluar tidur panjang tanpa poketkan..so harini special sketlah... Sama mcm seluar yg pernah FH upload cuma seluar panjang ni ada satu poket..senang la kalau korg nak g kedai depan rumah tu kan..
Harganya RM13 SAHAJA.. haaa tak byk beza pon..ni mmg nak bg kat korg pon..oklah..layan gambar bawah nih..

AVAILABLE
Seluar kat atas ni design penuh and background putih yea..jgn lupa..ada poket (LIMITED)

RESERVED
Seluar kat atas ni warna merah terang dengan corak love kecik2 berteraburan..pasti tak luntur! (LIMITED)

No comments:

Post a Comment